Blog de paulaauger

COMPARACIONS

Al seminari d’avui hem fet les presentacions per parelles o grups de tres per analitzar les diferents parts de la novel·la Els Morts.

A mi m’ha tocat fer l’exposició amb la Queralt i hem analitzat la quarta i última part del relat. Ens hem adonat de la gran quantitat d’informació que pot haver-hi en tan poques pàgines.

Hem explicat el simbolisme d’aquest últim episodi que tracta de com una parella o matrimoni estable pot desfer-se i fins i tot no reconèixer-se com a tal. També hem entès que la desconfiança que sent Gabriel ja és irreversible.

Una de les cites que havíem passat per alt, fa una comparació entre les relacions sexuals entre la parella i una bota flàccida caiguda. Aquestes les compara amb el fi de demostrar que les relacions sexuals de la parella ja no funcionen.

Amb les diferents presentacions d’avui, he après noves interpretacions i coses que alhora de llegir-les no les havia entès o les havia passat per alt.

Crec que aquesta manera d’analitzar un llibre està bé, ja que t’ajuda a analitzar-lo amb profunditat intentant així, buscar els màxims detalls. 

17-04-18

Comentarios

No hay ningún comentario

Añadir un Comentario: