Blog de paulaauger

REFERENTS

Al seminari d’avui, hem fet la tutoria individual amb en Jaume aquells que ahir vam estar a la biblioteca fent el relat de la imatge.

Amb relació a la meva tutoria individual, trobo que tal com hem comentat amb en Jaume, té raó amb el resultat de la revista, ja que ha quedat una revista molt pobre, amb molts errors i amb parts molt diferents entre si.

Després hem estat parlat sobre el que volia estudiar, el perquè i m’ha preguntat quins eren els meus referents periodístics. Quan en Jaume m’ha fet aquesta pregunta jo li he contestat que volia estudiar periodisme, però que el periodisme està en una època complicada, ja que hi ha molts periodistes i per tant molta competència.  

En el moment que ha escoltat la meva resposta, m’ha dit que aquest argument l’escolta molt habitualment, però que si de veritat és el que vull, he de lluitar per arribar a aconseguir-ho. Quan m’ha dit això, m’he adonat que realment això no pot ser una excusa per arribar a complir els meus objectius. He de creure en mi i lluitar per allò que vull de debò.

Pensar en periodisme em fa recordar al meu avi, una gran persona i un gran periodista, ell va començar sense ser ningú i va arribar a crear el seu propi diari. Va trobar-se amb molts inconvenients al llarg de la seva vida, però això no va ser una excusa per complir un dels seus somnis que era crear el Grupo Mundo.  

14-03-18

Comentarios

No hay ningún comentario

Añadir un Comentario: