Blog de paulaauger

IMATGE

A la classe d’avui, en Marc i jo hem fet el cànon sobre la pel·lícula d’Invictus.

Aquesta pel·lícula és molt important per a mi, ja que va ser una de les primeres pel·lícules de la meva adolescència que em van impactar, gràcies a aquesta em vaig adonar de les barbaritats que havia comès l’ésser humà durant l’apartheid.

Després del cànon, en Jaume ens ha comentat algunes correccions de la revista i he de dir que estic totalment d’acord amb les crítiques constructives que ens ha dit, perquè la revista ha quedat bé, però hauria quedat molt millor si el treball no hagués sigut tan individualitzat.

Avui, han començat les tutories individualitzades amb en Jaume, per valorar com anava el mes i mig que portem de seminari, la resta de companys que no hem tingut tutoria, hem anat a la biblioteca a fer un petit relat sobre una imatge que treballarem els pròxims dies a seminari. Segur que la majoria dels relats són diferents, però crec que hi ha una cosa que és evident i és la solitud i l’aïllament que mostra la noia del quadre.

En el meu relat he explicat la història de la Marina, aquesta pateix la mort dels seus pares per culpa d’un accident de cotxe. És en aquest moment en què decideix anar a viure a un hostal. La imatge representa el moment en què la Marina es troba a l’habitació de l’hostal aïllada de tot l’exterior amb una actitud pensativa.

13-03-18

Comentarios

No hay ningún comentario

Añadir un Comentario: